Het eerste Ontmoetingscafe in Ossendrecht een groot succes

Woensdag 3 mei jl. was het zover. Het eerste Ontmoetingscafe in MFC De Drieschaar in Ossendrecht. Een samenkomst, georganiseerd door het Dorpsplatform Ossendrecht, WMO-clientondersteunster en BWI, voor mensen die het leuk vinden andere mensen te leren kennen, een bakje koffie te drinken en gezellig te babbelen. Als rode draad (thema) was een imker aanwezig. Mw M. Bastiaansen vertelde heel leuk en leerzaam over de bijen, de honing en wat daar allemaal bij komt kijken. De aanwezigen konden honing proeven en echte honing kopen. Wethouder Lars van der Beek was ook aanwezig. De circa dertig aanwezigen vonden het heel gezellig, een erg leuk initiatief en hopen dat er een volgend Ontmoetingscafe komt.  

Dat komt er zeker! Op woensdag 5 juli a.s. van 1030 tot 1230 uur in MFC De Drieschaar. We zijn het thema nog aan t uitwerken. Zodra dat bekend is, zal dat via Facebook, Insta, deze website, t Loopke en de weekkrantjes bekend worden gemaakt. Bent u er dan ook (weer) bij? Zo ja, dan is een belletje naar Elcilia Kleinschmidt of een mailtje (ontmoeting@dorpsplatform-ossendrecht.nl) voor 3 juli a.s. voldoende.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *