ENERGIEBEURS 2023

Na de succesvolle Energiebeurs vorig jaar, dit jaar weer een Energiebeurs in de Drieschaar. In deze tijden van verduurzaming, waar we zorgvuldig met energie om willen gaan, kun je voor een deskundig en persoonlijk advies terecht in de Drieschaar. Een evenement vanuit Dorpsplatform Ossendrecht; georganiseerd door onze Ernest Meijlemans. Met ondersteuning van de Gemeente Woensdrecht.

Dus, 14 en 15 april in de Drieschaar, Ossendrecht. Bij de opening op 14 april om 13u is wethouder de Heer aanwezig. De Energiebeurs is open van 13u tot 17u op vrijdag, en van 10u tot 17u op zaterdag. De entree is gratis, je krijgt er een gratis consumptie bij. Kom zeker langs!

Deelnemers zijn Isolatiebedrijf Wibro (www.wibro.nl). Hanover Solar, Antoine Hoeven 06-46027253, met zonnepanelen (www.hanoversolar.de). De firma Ruissen Installatie- en Koeltechniek met warmtepompen en laadpalen (www.ruissen.info). Wout Energie, Wout van Elzakker, over dynamische energiecontracten. Glashandel P. van Veldhoven en Zn. met dubbele beglazing (www.glashandel-vanveldhoven.nl).

We moeten anders met energie omgaan, dat is voor de natuur en onszelf van belang. En met de huidige energieprijzen ook van belang voor je portemonnee. Op de Energiebeurs kun je terecht voor alles wat hier bij hoort; warmtepomp, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, isolerende beglazing en zeer aantrekkelijke contracten bij een energieleverancier.

De energieprijzen zijn voor nu een beetje afgekoeld, hoe dat er in de toekomst uit gaat zien is onzeker. Het prijsplafond is tijdelijk, bescherm het milieu, en jezelf met de juiste energiemaatregelen. Twee vliegen in één klap.

Je krijgt een deskundig en compleet advies, bij betrokken bedrijven uit het dorp en de regio. Ook zijn er vanuit de gemeente Woensdrecht energiecoaches aanwezig (www.woensdrecht.nl/energiecoaches). Op verzoek komen ze kosteloos thuis bij je langs langs om samen te kijken wat voor energie maatregelen er mogelijk zijn voor je woning.

Allemaal hele goede redenen om langs te komen, dichtbij huis. In Ossendrecht!