Donkere plekken in kern Ossendrecht?

Zijn er in de kern Ossendrecht mogelijk donkere plekken binnen de bebouwde kom die als onveilig worden ervaren door een mindere of het ontbreken van verlichting? Rekening houdend met de uitgangspunten vanuit het beleidsplan openbare verlichting waarbij:

  • Achterpaden en brandgangen niet verlicht worden;
  • Particuliere terreinen of terreinen van bedrijven niet verlicht worden door de gemeente;
  • De gemeente beleidsmatig een minimaal verlichtingsniveau hanteert.

Wij horen graag van jullie waar dit vanuit de leefomgeving ervaren wordt. Dit kan per mail naar info@dorpsplatform-ossendrecht.nl

๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐Ÿญ ๐—ท๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜„๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜!

In het eerste kwartaal van dit jaar zal door Dorps Platform Ossendrecht een themabijeenkomst worden gehouden over de nieuwe Omgevingswet. Volg Facebook en onze website voor meer info. Indien u aanwezig wilt zijn, kunt u ook een mail sturen, zodat wij u de datum kunnen doorgeven (info@dorpsplatform-ossendrecht.nl).

Korte uitleg van gemeente Woensdrecht op Facebook:

De Omgevingswet is de wet die alles regelt voor de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: de leefomgeving. ๐Ÿก Deze nieuwe wet voegt 26 oude wetten samen en maakt de regels voor alles wat u buiten ziet, hoort en ruikt minder ingewikkeld. De wet geldt voor alle inwoners, organisaties en bedrijven.

U krijgt met de Omgevingswet te maken als u iets wilt veranderen in uw leefomgeving. Bijvoorbeeld als u plannen heeft om uw huis te verbouwen, een evenement wilt organiseren of als u als ondernemer een loods wilt laten plaatsen naast uw bedrijfspand. U kunt ook met de Omgevingswet te maken krijgen, als iemand anders iets wil veranderen in uw leefomgeving. Bijvoorbeeld als uw buren een garage willen neerzetten of als een bedrijf in de buurt het kantoor wil vergroten.