Fietsen voor Oekraïense vluchtelingen door tussenkomst Dorpsplatform Ossendrecht

Bij de inzameling van goederen voor de Oekraïners werden meerdere fietsen gedoneerd. De meesten hadden wat extra onderhoud nodig en waren niet direct bruikbaar. Door de tussenkomst van Dorpsplatform Ossendrecht stelde de Ossendrechtenaar Dries van de Belt een achttal reeds opgeknapte fietsen geheel belangeloos beschikbaar en zijn deze inmiddels volop in gebruik.

2 gedachten over “Fietsen voor Oekraïense vluchtelingen door tussenkomst Dorpsplatform Ossendrecht

  • 20 mei 2022 om 15:44
    Permalink

    Ik lees dit bericht op mijn vakantieadres. Ook ik heb nog een goed bruikbare damesfiets staan. Ik ben 29 mei weer thuis. Laat me weten of ik hem moet brengen, en waar, of dat hij opgehaald wordt?.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *