Weerbaarheidstraining

Paul Wanrooy uit Putte heeft in het verleden al vaker dit soort trainingen gegeven en is bereid om dit ook in Ossendrecht te komen doen. Jeugd & Jongeren Bwi Woensdrecht ondersteunt het idee door de zaalhuur van De Drieschaar voor haar rekening te nemen. Er is plaats voor 10 tot en maximaal 25 deelnemers per training.Verder kunnen we door een bijdrage van Dorps Platform Ossendrecht maar liefst 50 deelnemers uit Ossendrecht gratis laten deelnemen. Dit zijn 2 (volle) trainingsavonden!De bedoeling van deze training is om meisjes/(jonge)dames in één avond van ongeveer 2,5 uur wat technieken/grepen etc. bij te brengen waarmee ze zichzelf kunnen verdedigen mocht dat nodig zijn.De trainer heeft laten weten dat **ook familieleden **(zussen/moeders) worden uitgenodigd deel te nemen, om samen te kunnen oefenen thuis.Omdat blijkt dat er ook van andere leeftijdsgroepen vraag is: 
Alle dames vanaf 13 jaar mogen zich aanmelden!We hebben nog geen data op het oog op dit moment. Als bekend is of er belangstelling is en hoeveel, zullen we kijken naar de mogelijkheden in overleg met de deelnemers die zich hebben aangemeld.Dus heb je belangstelling, of ken je iemand die interesse heeft? Laat het uiterlijk 20 september 2021 per mail weten!Hoe meld je je aan?
We hebben wat gegevens nodig om de inschrijvingen te verwerken.Stuur een mail naar:
trainingossendrecht@outlook.com
en vermeld hierin:
– voor- en achternaam
– leeftijd
– adres (in verband met de bijdrage Dorpsplatform Ossendrecht voor inwoners van de kern zelf)
– e-mailadres waarop we je kunnen bereikenUiteraard worden deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt en wordt er vertrouwelijk mee omgegaan. We communiceren via e-mail over de data en eventueel andere informatie.Ook voor vragen kun je dit mailadres gebruiken.Groet, Koen van Haaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *