Openbare vergadering Dorpsplatform Ossendrecht

De volgende openbare vergadering van Dorpsplatform Ossendrecht zal worden gehouden op woensdag 13 december a.s. vanaf 19.30 uur in MFC De Drieschaar. De agenda zal onder meer betreffen wat Dorpsplatform Ossendrecht in de afgelopen periode heeft bereikt, verkeer en een presentatie over de Dementie Vriendelijke Gemeenschap. Met deze presentatie willen we aandacht vragen voor het groeiende aantal mensen met dementie. Hoe we mensen met dementie herkennen en hoe we samen een dementievriendelijke leefomgeving kunnen creëren. En waar we terecht kunnen als we familieleden hebben met dementie.

Vragen kunt u op voorhand mailen naar secretaris@dorpsplatform-ossendrecht.nl zodat deze ter vergadering kunnen worden behandeld.

Hopende op uw komst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *