Openbare ruimte

Volwassenen in beweging

Tijdens de openbare vergadering van november 2019 hebben we u geïnformeerd over het idee van Rob en Astrid – gesteund door een aantal sportieve mensen en clubs/verenigingen uit Ossendrecht - om de mogelijkheden te bekijken voor een work-out toestel of met een mooi woord “calisthenics”  in Ossendrecht. Graag hadden we u op onze openbare vergadering van november nader geïnformeerd over calisthenics en de stand van zaken met betrekking tot de uitwerking van dit idee.

Onderhoud begtraafplaatsen

 Door de gemeente is een overzicht gepubliceerd met de planning van de terugkerende werkzaamheden op de begraafplaatsen per maand. 

 

Magnolia's

Magnolia’s

 

Beste inwoners van Ossendrecht.

U heeft massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om magnolia’s te bestellen en van Ossendrecht een echt magnoliadorp te maken.  Het is op dit moment niet meer mogelijk om nog magnolia’s te bestellen. 

We krijgen op dit moment veel vragen over de uitlevering van de magnolia’s. 

Peter is op dit moment druk bezig om de laatste bestellingen in orde te maken. 

Gratis Magnolia voor in de voortuin?

Magnolia voor in de voortuin

Bij de start van het magnoliaproject is afgesproken dat we het heel mooi zouden vinden dat we naast de gemeentetuintjes
ook in privé voortuintjes magnolia’s zouden kunnen bewonderen.

Hierbij is het idee ontstaan om een 100-tal magnolia’s gratis ter beschikking te stellen aan inwoners van Ossendrecht en Calfven .

Buurtbemiddeling ook in Ossendrecht

Buurtbemiddeling Woensdrecht

Vanaf 1 januari biedt WijZijn Traversegroep buurtbemiddeling in de gemeente Woensdrecht. Voor en door de inwoners van de gemeente.

BASF presentatie gemist?????

Hierbij de presentatie van de BASF m.b.t. het onderhoud.

Gladheidbestrijdingsplan 2017 2018

Gladheidbestrijdingsplan 2017 2018

Buurtnatuur Buurtwaterfonds subsidie

Buurtnatuur Buurtwaterfonds subsidie

Opknapbeurt speeltuin Molenstraat van start

De firma Hendrickx Grondverzet BV begint vrijdag 17 juni aan de aanpassing van de zandbak in de speeltuin aan de Molenstraat/Bevrijdingsstraat in Ossendrecht. Daarbij worden de oude houten bielzen verwijderd en komt er een geleidelijk talud aan de achterzijde van de zandbak. De zandbak krijgt zo een frissere en veiligere uitstraling.

Inloopavond over Jeugd in Beweging

Dorpsplatform Ossendrecht, de gemeente Woensdrecht en de verschillende werkgroepen die betrokken zijn bij het project Jeugd in Beweging houden op woensdag 16 maart een inloopavond om hun plannen te presenteren. Op dit moment spelen er verschillende initiatieven in het dorp om speeltuintjes te verbeteren. Onder de noemer Jeugd in Beweging komen al die ideeën samen en worden de speelplekken met elkaar verbonden.

Pagina's

Abonneren op RSS - Openbare ruimte