Openbare ruimte

Gratis Magnolia voor in de voortuin?

Magnolia voor in de voortuin

Bij de start van het magnoliaproject is afgesproken dat we het heel mooi zouden vinden dat we naast de gemeentetuintjes
ook in privé voortuintjes magnolia’s zouden kunnen bewonderen.

Hierbij is het idee ontstaan om een 100-tal magnolia’s gratis ter beschikking te stellen aan inwoners van Ossendrecht en Calfven .

Buurtbemiddeling ook in Ossendrecht

Buurtbemiddeling Woensdrecht

Vanaf 1 januari biedt WijZijn Traversegroep buurtbemiddeling in de gemeente Woensdrecht. Voor en door de inwoners van de gemeente.

BASF presentatie gemist?????

Hierbij de presentatie van de BASF m.b.t. het onderhoud.

Gladheidbestrijdingsplan 2017 2018

Gladheidbestrijdingsplan 2017 2018

Buurtnatuur Buurtwaterfonds subsidie

Buurtnatuur Buurtwaterfonds subsidie

Opknapbeurt speeltuin Molenstraat van start

De firma Hendrickx Grondverzet BV begint vrijdag 17 juni aan de aanpassing van de zandbak in de speeltuin aan de Molenstraat/Bevrijdingsstraat in Ossendrecht. Daarbij worden de oude houten bielzen verwijderd en komt er een geleidelijk talud aan de achterzijde van de zandbak. De zandbak krijgt zo een frissere en veiligere uitstraling.

Inloopavond over Jeugd in Beweging

Dorpsplatform Ossendrecht, de gemeente Woensdrecht en de verschillende werkgroepen die betrokken zijn bij het project Jeugd in Beweging houden op woensdag 16 maart een inloopavond om hun plannen te presenteren. Op dit moment spelen er verschillende initiatieven in het dorp om speeltuintjes te verbeteren. Onder de noemer Jeugd in Beweging komen al die ideeën samen en worden de speelplekken met elkaar verbonden.

Ossendrecht brengt jeugd in beweging

OSSENDRECHT – Ossendrecht gaat de komende tijd diverse speelplekken en –tuinen aanpakken. Onder de noemer ‘Jeugd in Beweging’ werken onder meer het dorpsplatform, ouders, kinderen, omwonenden en gemeente samen om diverse speellocaties te verbeteren en met elkaar te verbinden.

Trafohuisje Cichoreiplein wordt klapstuk centrum Ossendrecht

OSSENDRECHT – Tijdens Echt Ostrechts op zondag 13 december onthult Dorpsplatform Ossendrecht de metamorfose van het trafohuisje op het Cichoreiplein in Ossendrecht. Het gebouwtje zit nu nog vol graffiti maar wordt straks omgetoverd tot een kunstwerk, waarvan wij zeker weten dat alle Ossendrechtenaren er trots op zullen zijn!

Nieuwe komborden voor Calfven onthuld

CALFVEN – Leden van het Ossendrechtse dorpsplatform hebben vandaag samen met wethouder Jeffrey van Agtmaal de nieuwe komborden voor Calfven onthuld. De borden sluiten aan bij de nieuwe welkomstborden, die eerder dit jaar al in Ossendrecht werden geplaatst.

Pagina's

Abonneren op RSS - Openbare ruimte