Boudewijngroeve

Eind dit jaar duidelijkheid over Boudewijn Groeve

De gemeente Woensdrecht heeft ons een update gegeven over de stand van zaken rondom de Boudewijn Groeve. 

Allereerst is projectontwikkelaar Vestia in gesprek met Natuurmonumenten over de verkoop van alle gronden met een natuur- of bosbestemming. De gemeente ziet erop toe dat deze verkoop voor het einde van het jaar is afgerond.

Namiro over de Boudewijngroeve

Op de website van Namiro staat een interessant stuk tekst over de actuele stand van zaken rondom de ontwikkeling van de Boudewijngroeve. Er wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over het feit dat het aardkundig monument volgestort is met zand en over het laatste nieuws rondom het project.
 
Klik hier om het artikel te lezen. Voor meer informatie over Namiro, kunt u hier klikken.

Komst asielzoekerscentrum van de baan

Er komt geen asielzoekerscentrum (AZC) in Ossendrecht of Putte. Alle negentien raadsleden hebben woensdagavond tijdens een extra raadsvergadering nee gezegd tegen de plannen tot het vestigen van een asielzoekerscentrum in de gemeente Woensdrecht.
 
 

Brief aan de gemeenteraad over AZC

Beste leden van de Raad,
 
Mede naar aanleiding van de informatiebijeenkomst op 24 mei jongstleden met betrekking tot de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum in Putte of Ossendrecht, willen wij hierbij onze zorg uitspreken met betrekking tot de gevolgde procedure en de eventuele komst van een asielzoekerscentrum.
 
Abonneren op RSS - Boudewijngroeve