Presentatie over betekenis Mariahove voor Ossendrecht

Er verandert veel op het gebied van (ouderen)zorg. Dit komt onder andere door de vergrijzing en de overheidsinspanningen om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Desondanks blijft Mariahove een belangrijke rol spelen in de Ossendrechtse samenleving. Het woonzorgcentrum wil zelfs nog méér naar buiten treden. Daarom geeft Rob Tits, rayonmanager binnen stichting tanteLouise-Vivensis, gemeente Woensdrecht,  tijdens de openbare vergadering van het dorpsplatform Ossendrecht op woensdag 28 november een presentatie over de mogelijkheden en ontwikkelingen van Mariahove.
 
Tijdens de presentatie zal onder andere worden ingegaan op de plannen die Mariahove heeft om het Gert Mullerplein op te knappen. Daardoor komt het woonzorgcentrum nog beter in verbinding te staan met het Eikelhof, de groene long van Ossendrecht. Ook gaat Rob Tits in op de ontwikkelingen die Mariahove de afgelopen jaren heeft ondergaan en wat het woonzorgcentrum voor de Ossendrechtse samenleving kan betekenen.
 
De presentatie zal ongeveer twintig minuten duren. Daarna is het mogelijk om vragen te stellen. Heeft u op voorhand al vragen, dan kunt u ze alvast mailen naar info@dorpsplatform-ossendrecht.nl.
 
Tijdens de openbare vergadering van het dorpsplatform komen ook de voortgang van het iDOP, het standplaatsenbeleid, de accommodatienota en de onderwerpen openbare ruimte en verkeer aan bod. De vergadering begint om 19.30 uur in mfc De Drieschaar. Wij zien u graag terug op woensdag 28 november.