Organiseer ook een gezellig Burendag

De Burendag is weer in aantocht. Dit valt de Burendag jaar op zaterdag 27 september. Afgelopen jaar deden in heel Nederland bijna 1 miljoen mensen mee! Samen vierden zij feest, knapten  zij hun buurt op of ondernamen andere activiteiten die de buurt nader tot elkaar brachten. Dit jaar willen het Oranje Fonds en Douwe Egberts er een nog groter succes van maken. 
 
Daarom biedt het Oranje Fonds buurtorganisaties met goede plannen een bijdrage tot € 500,- voor activiteiten die ze met en voor de buurt willen oppakken en op Burendag uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld samen de buurt opknappen of een leuke activiteit organiseren. Het is een mooie kans het contact in de buurt zo vlak na de zomervakantie een extra impuls te geven!
 
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag brengt het Oranje Fonds mensen dichter bij elkaar. Buren kunnen een bijdrage aanvragen als ze Burendag vieren op 26, 27 of 28 september 2014. Vanaf maandag 16 juni is het aanvraagformulier te vinden op 
www.burendag.nI . Het Oranje Fonds heeft dit jaar een beperkt budget beschikbaar voor goede Burendaginitiatieven. Zorg dat je er snel bij bent, want op = op!