Openbare vergadering op dinsdag 10 november

OSSENDRECHT – Dorpsplatform Ossendrecht houdt op dinsdag 10 november weer een openbare vergadering in mfc De Drieschaar. We zien steeds vaker nieuwe gezichten op onze vergaderingen afkomen en hopen met onze agenda ook nu weer het Ossendrechtse publiek aan te spreken.

Als gastspreker hebben we ditmaal Drinkwaterbedrijf Evides uitgenodigd. Evides is betrokken bij tal van projecten in de omgeving van Ossendrecht, zoals de aanpak van de verdroging van de Groote Meer, het Wasseven en de aanleg van drie vennetjes in het bos achter de Wasseven.

Ook Marius Bakker van de Wmo Adviesraad zal aanwezig zijn voor een korte presentatie over de stand van zaken van de nieuwe Wmo.

Op de agenda staat verder nog een discussie over de volle evenementenagenda in de gemeente Woensdrecht. Er gebeurt gelukkig van alles in onze gemeente, maar we zien ook vaker dat evenementen elkaar in de wielen rijden doordat ze op hetzelfde moment plaatsvinden. Mede op verzoek van de Stichting Buurtschappen Ossendrecht (SBO) willen we hierover met elkaar van gedachten wisselen.

We zullen ook een terugkoppeling geven op ons overleg met de gemeente over het onderhoud van de Openbare Ruimte, onze deelname aan de Mobiliteitstour en ons ontwerp voor het trafohuisje op het Cichoreiplein. Ook gaan we het hebben over de Buurt WhatsApp dat voor Calfven en Ossendrecht wordt uitgerold. Tot slot staan ook onze lopende thema’s zoals Verkeer en Veiligheid weer op de agenda.

Wij zien u allen graag terug op dinsdag 10 november om 19.30 uur in mfc De Drieschaar.