Openbare vergadering op 22 november

OSSENDRECHT – Dorpsplatform Ossendrecht houdt op woensdag 22 november weer een openbare vergadering. Deze avond vindt plaats in mfc De Drieschaar en start om 19.30 uur.

Tijdens onze openbare vergadering zullen we terugblikken op de thema-avond Verkeer, die woensdag 1 november jl. plaatsvond. Die avond mochten we ruim 100 belangstellenden verwelkomen, die hun mening konden geven over de verkeersveiligheid in Ossendrecht. Alle opmerkingen die we op die avond en later per mail of via Facebook hebben gekregen, hebben we gebundeld. De belangrijkste conclusies zullen we samen met wethouder Jeffrey van Agtmaal presenteren.

Naast de terugblik op de thema-avond Verkeer zullen we ook ingaan op diverse lopende thema’s. Zo is het Dorpsplatform betrokken bij de ontwikkeling van de Noordrand, geven we een vervolg aan ons succesvolle project Jeugd in Beweging en zijn we bezig met het beter toegankelijk maken van de openbare ruimte rond De Drieschaar. Wethouder Jeffrey van Agtmaal zal vervolgens nog een toelichting geven op de startersleningen van de gemeente Woensdrecht.

We hopen u allemaal woensdag 22 november te mogen verwelkomen in De Drieschaar.