Openbare vergadering op 12 mei 2014

Dorpsplatform Ossendrecht houdt op maandag 12 mei weer haar openbare vergadering. Er staan dit keer weer een aantal interessante thema’s op de agenda, zoals een terugblik op het openbaar vervoer, de Ossendrechtse kermis en de piramide bij de Berghoeve op Calfven.
 
Voor dat laatste onderwerp komt dhr. Jos Cuijpers uit Den Bosch naar onze openbare vergadering om uitleg te geven over de achtergrond van de piramide. Dhr. Cuijpers stuitte vorig jaar op dit bijzondere uitkijkpunt bij de Berghoeve. Helaas heeft de gemeente Woensdrecht geen subsidie vanuit Landschap van Allure gekregen om de piramide te herstellen, maar wij zijn toch erg benieuwd naar het verhaal erachter en zijn benieuwd of er nieuwe initiatieven zijn voor het herstel van de piramide.
 
Daarnaast zullen we uitgebreid stil staan bij onze successen, zoals de verlichting op de Onze Lieve Vrouw ter Duinenlaan, de aanleg van wifi in de Drieschaar en de cursus Klik & Tik. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe initiatieven opgepakt, zoals de Ossendrechtse kermis, een oldtimerrit en komen de Ostrechtse hangmandjes weer terug in het centrum. Ook blikken we terug op het dossier openbaar vervoer en het behoud van lijn 105 voor Ossendrecht en Putte.
 
De openbare vergadering start om 19.30 uur in mfc De Drieschaar. Wij zien jullie graag terug op 12 mei.