Inloopavond over Jeugd in Beweging

Dorpsplatform Ossendrecht, de gemeente Woensdrecht en de verschillende werkgroepen die betrokken zijn bij het project Jeugd in Beweging houden op woensdag 16 maart een inloopavond om hun plannen te presenteren. Op dit moment spelen er verschillende initiatieven in het dorp om speeltuintjes te verbeteren. Onder de noemer Jeugd in Beweging komen al die ideeën samen en worden de speelplekken met elkaar verbonden.

Het gaat in dit geval om de speeltuinen Molenstraat/Bevrijdingsstraat, Eikelhof en Hoefke. In de Molenstraat/Bevrijdingsstraat wordt onder andere de zandbak opgeknapt en wordt het voetbalveld opgewaardeerd. Het Eikelhof krijgt er enkele speelvoorzieningen bij, waaronder een klimtoestel met glijbaan en een klimboom. In het Hoefke worden de twee speeltuinen samengevoegd, komen er eveneens enkele nieuwe speelvoorzieningen en hebben buren tegels geschilderd voor een hinkelbaan op het basketbalveld.

Daarnaast hebben we in Ossendrecht ook een plaats gevonden voor de step-fiets-skatevoorziening met enkele kleine stuntelementen. Tot slot willen we de vier bovengenoemde projecten met elkaar in verbinding brengen door middel van een interactieve speelroute.

De vijf deelprojecten worden tijdens de inloopavond op 16 maart tussen 19.30 uur en 21.00 uur gepresenteerd in MFC De Drieschaar. De vertegenwoordigers van de werkgroepen, het dorpsplatform, gemeente en de jongerenwerker zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Tevens is er die avond de mogelijkheid om reacties achter te laten op één of meerdere deelprojecten. Wij hopen u allen terug te zien op onze inloopavond.

Het project Jeugd in Beweging wordt mede mogelijk gemaakt door de actie Kern met Pit.

 

Dossier: