Inloopavond iDOP Ossendrecht

Vanuit het iDOP Ossendrecht zijn een aantal projecten samengevat in de centrumvisie. De centrumvisie gaat over de leefbaarheid van het centrum van Ossendrecht en behandelt de ruimtelijke inrichting en de commerciële voorzieningen. Op dinsdag 27 maart is er een inloopavond over deze plannen. 
Het centrum ligt tussen het Adolphineplein, de Markt en het Cichoreiplein. Ook de straat het Hondseind wordt genoemd in het iDOP. Voor dit centrumgebied is een schetsplan ontworpen om de leefbaarheid te verbeteren.
 
Inloopavond
De gemeente wilt u als inwoner van Ossendrecht graag de mogelijkheid bieden om hierop te reageren. Er is daarom voor u op dinsdag 27 maart van 18.30 tot 20.00 uur een inloopavond georganiseerd. Tijdens deze avond worden de ontwerpen aan u gepresenteerd. U krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en te reageren door het invullen van een reactieformulier. Ook het dorpsplatform Ossendrecht zal op deze avond aanwezig zijn.
 
Alternatief
Mocht u op deze datum niet aanwezig kunnen zijn, dan zijn er nog enkele alternatieven om toch te kunnen reageren op de schetsontwerpen. Na 27 maart 2012 liggen de plannen en de reactieformulieren gedurende één week ter inzage in MFC De Drieschaar.
 
 
Dossier: