Elektrische fietsdag in Ossendrecht?

De gemeente wil een e-bike training organiseren voor mensen die overwegen een elektrische fiets aan te schaffen of er al eentje hebben, maar daar beter mee overweg willen leren gaan.
 
Tijdens de training worden de voor- en nadelen besproken en is er een oefencircuit waarop men kan oefenen met een e-bike. Ook worden praktische tips gegeven voor de aanschaf van een elektrische fiets. Er worden plaatselijke rijwielhandelaren uitgenodigd die uiteenlopende elektrische fietsen beschikbaar stellen om ter plaatse uit te proberen en kijken desgewenst naar de juiste afstelling van uw eigen fiets.
 
Waar en wanneer de training plaats zal vinden is nog niet bekend. De gemeente wil eerst weten of daar belangstelling voor is. Als blijkt dat er in Ossendrecht veel interesse is voor zo'n middag, dan is de kans groot dat men binnenkort in ons terecht kan voor de training.
 
Aanmelden kan via Adviesbureau SOAB. U kunt e-mailen naar h.van.rooijen@soab.nl of een brief sturen naar Soab, t.a.v. H. van Rooijen, Antwoordnummer 10581, 4800 WB Breda (een postzegel is niet nodig).