De mediawereld voor baby's en peuters anno 2014

Weet u het nog van vroeger? Met papa, mama, opa of oma samen een prentenboek doorbladeren. Gebergten, wilde dieren, verre landen, je kon het zo gek niet bedenken of er was wel een plaatjesboek over. We kunnen er niet omheen maar de tijden veranderen. Alles gaat digitaal, zo ook de prentenboeken. Niet alleen dat is veranderd, heel de mediawereld is in beweging.
 
Als ouder van een kind worstel je al gauw met de vraag of hetgeen wat ze zien wel goed is voor je kind. Een passend antwoord is niet direct te geven  maar we kunnen wel informatie vinden over dit gebied. Daarom heeft het Dorps Platform Ossendrecht het initiatief genomen om samen met de Bibliotheek Het Markiezaat  een bijeenkomst te organiseren over digitale media.
 
Voor wie is de bijeenkomst bestemd? Voor alle opa’s, oma’s en ouders van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Graag willen wij jullie dan ook uitnodigen voor deze bijeenkomst.  De bijeenkomst wordt op basisschool  “De Meulenrakkers” gehouden op donderdag 26 juni. We starten om 19:30 uur.
 
Welke onderwerpen worden er besproken :
* de digitale wereld van het jonge kind
* mediaontwikkeling van het jonge kind 
* digitale prentenboeken
* televisie, dvd's/films en websites
* tablet/smartphone en apps 
 
Wellicht zijn het onderwerpen die u als (groot)ouders aanspreken. Geef u dan op! U mag uiteraard met meerdere komen. De kosten hebben we laag kunnen houden zodat dit geen bezwaar hoeft te zijn. De deelname aan de bijeenkomst kost € 2,50 per persoon, bij een minimale opkomst van 20 personen gaat de avond door.