Advies over nieuw standplaatsenbeleid gevraagd

De gemeenteraad heeft in 2011 het nieuwe standplaatsenbeleid vastgesteld. Voor Ossendrecht betekent dat dat er gedurende twee dagen steeds drie standplaatsen te vergeven zijn. De gemeente heeft het dorpsplatform nu gevraagd om na te denken over hoe de zes standplaatsen in de toekomst ingevuld kunnen worden. Ook mag het dorpsplatform bepalen of we de huidige marktdagen dinsdag en vrijdag houden of voor andere dagen kiezen.
 
Belangrijk om te weten is dat alle huidige vergunninghouders hun vergunning blijven behouden, tenzij ze er zelf vanaf zien. Nu zijn er voor de dinsdag vergunningen afgegeven voor een kaasboer, groenteboer en een bakker. Op vrijdag staat alleen de visboer. Er is dus nog ruimte voor twee extra standplaatsen.
 
Het dorpsplatform is benieuwd naar hoe jullie hierover denken. Hier vindt u het nieuwe standplaatsenbeleid en de vraag van de gemeente om advies te geven. Heeft u ideeën? Stuur dan voor 15 juni een mailtje naar info@dorpsplatform-ossendrecht.nl, dan zullen wij uw opmerkingen meenemen in ons advies richting de gemeente.
Dossier: