Actielijst bij openbare vergadering 26 februari 2013

Wijkschouwen 2012
De wijkschouwen voor 2013 zijn gepland in de maanden april en september en zijn recent doorgegeven aan de dorpsplatforms. De rapporten van de wijkschouwen van 2012 zijn in de maak. Nadat de openbare vergaderingen zijn afgerond worden deze van het gehele jaar 2012 toegezonden aan alle dorpsplatforms. Het dorpsplatform wil graag een overleg inplannen met de heer F. Hoeks.
 
K. Vollebregt/ Dorpsplatform
01-03-2013
 
Busroute Calfven
Het dorpsplatform wil graag dat de stand van zaken opgevraagd wordt bij wethouder V. Huijgens en de behandelend ambtenaar P. Adriaensen. Graag terugkoppeling vóór de openbare vergadering van februari 2013.
 
K. Vollebregt/ V. Huijgens
Vóór openbare vergadering februari 2013
 
Stand van zaken glasvezel Calfven
Het dorpsplatform wil graag dat de stand van zaken opgevraagd wordt bij wethouder V. Huijgens. Graag terugkoppeling vóór de openbare vergadering van februari 2013.
 
K. Vollebregt/ V. Huijgens
Vóór openbare vergadering februari 2013
 
Verkeerstellingen en snelheden doorgaand verkeer
De verkeerstellingen en de snelheden van het doorgaand verkeer worden door de ambtelijk secretaris opgevraagd bij de verkeer- en vervoerdeskundige. Ook zal de kalender met verkeerstellingen opgevraagd worden bij V. Termolle. Het dorpsplatform geeft aan dat zij Calfven graag op willen laten nemen.
 
K. Vollebregt/ V. Termolle
Vóór openbare vergadering februari 2013